Currency EN

Лекции и работилници за Живот с Нулев Отпадък

Лекции

Green Revolucia e първият магазин с Нулев Отпадък в България, създаден през 2017 година от Вера Маркова.

Освен основател и Бранд Мениджър на Green Revolucia, Вера е и изявен лектор и консултант по намаляване на отпадъци.

Има завършена бакалавърска степен Връзки с обществеността от най-престижния в Европа за специалността Bournemouth University. През последната година от образованието си там печели стипендия за доброволстване в природосъобразен кампус в Индия, където живее 2 години и вижда практически как човек може да живее без да оставя отпечатък върху околната среда. Вдъхновява се, събира идеи и през 2017 година се връща в България, за да разпространи начина на живот с Нулев Отпадък.

Сред клиентите ѝ са SiteGround, Roche, Ротари Клуб, Зелена Работилница, Мебели Напредък и още много.

Ако искате да намалите отпадъците на вашия бизнес или да вдъхновите служителите си да живеят по-природосъобразно, можете да се свъжете с Вера на имейл:vera@greenrevolucia.com или на телефон 0885 46 88 45Работилници

Открихме, че един от най-интересните и харесвани начини за разпространение на философията за Живот с Нулев Отпадък е именно чрез тематични работилници, в които всеки участник може да изработи нещо свое с натурални и природосъобразни материали.

Работим само с доказани професионалисти в индустрията, сред които са две основателки на успешни компании-производители на натурална козметика в страната, основателка на първото ателие за надциклиране в България (upcycling), лицензиран местен производител на восъчни кърпи и млада дама, която превръща ненужен текстил в неустоими изделия.

Сред работилниците, които можем да ви предложим са:

Как да си направим натурален балсам за устни?

Как да измайсторим натурален крем за ръце?

Как да си направим комплект восъчни кърпи?

Как да си направим памучна торбичка за пазаруване от стара тениска?

Как да си измайсторим часовник от стара книга?

Как да си направим коледни играчки от винтидж крушки?

Имаме и още много други работилнички, можем да направим и специални такива за вас, така че при въпроси, не се колебайте да се свържете с нашата основателка, Вера на имейл vera@greenrevolucia.com или телефон 0885 46 88 45


Тук можете да прочетете отзиви за нашите лекции и работилници за Живот с Нулев Отпадък:


Благодарим за страхотната лекция! Имате само положителни отзиви от всички присъствали колеги.

Станимира Иванова, SiteGround

 

Вера беше лектор на интересна лекция в нашата организация, която беше посветена на 0waste концепцията. С различния поглед и опита си, тя успя да предаде посланието си много добре и завладя екипа да опита промяна на своите навици.

Roche