ВАЛУТА EN

Консултантски услуги

Green Revolucia e първият магазин с Нулев Отпадък в България, създаден през 2017 година от Вера Маркова.

Освен основател и Бранд Мениджър на Green Revolucia, Вера е и изявен лектор и консултант по намаляване на отпадъци.

Има завършена бакалавърска степен Връзки с обществеността от най-престижния в Европа за специалността Bournemouth University. През последната година от образованието си там печели стипендия за доброволстване в природосъобразен кампус в Индия, където живее 2 години и вижда практически как човек може да живее без да оставя отпечатък върху околната среда. Вдъхновява се, събира идеи и през 2017 година се връща в България, за да разпространи начина на живот с Нулев Отпадък.

До момента е помогнала на редица бизнеси да оптимизират дейността си и да намалят отпадъка, който произвеждат. Сред тях са фестивалът Meadows in the mountains, Мебели Напредък, Odeon Msc, Bulbo Projects и други.

Ако желаете да обсъдим възможността да работим заедно, можете да се свържете директно с Вера на имейл vera@greenrevolucia.com
или по телефон на 0885 46 88 45


Тук можете да прочетете отзиви за предоставените от нас Консултантски услуги:


Щастливи сме, че работихме с Вера Маркова, тя е истински професионалист в сферата и ще ви помогне да намалите отпадъците на вашия бизнес със специализирани съвети и препоръки подбрани и разработени за вашия бранд и екип.

Денислава Димитрова, Мебели Напредък


С Meadows in the mountains се гордеем, че си партнираме с Green Revolucia и Вера, за да помогнем за опазването и възстановяването на българските Родопи. Заедно се надяваме да постигнем среда с Нулев Отпадък и да продължаваме да работим с общността за по-добро бъдеще.

Aidan McKearney и Benjamin Sasse, фестивал Meadows in the mountains