Поръчка и Доставка

КАК ДА ПОРЪЧАШ ОТ МАГАЗИН Revolucia

1. Избери продукта или продуктите, които искаш да поръчаш.

2. Натисни върху бутона „Добави в количка“

3. Влез в количката и попълни данните за доставка.

4. Избери опция за доставка. Ако поръчката е над 40 лв и за територията на град Пловдив излиза опция за безплатна доставка. Също така, ако доставката е за центъра на град Пловдив или квартал Кършияка, доставката също е безплатна.

5. Завърши поръчката и ще получиш уведомителен имейл за продуктите, които си избрал, както и сумата за плащане.

Доставка

Нашите продукти нямат търпение да пристигнат при вас, затова изпълняваме заявките ви възможно най-бързо. На територията на Република България работим с куриерски фирми Спиди и Еконт.

Вариантите за доставка са:

Доставка до офис/автомат на Спиди за 3.95 лв, а до адрес за 7.48 лв. При изпращане на пратки с Еконт, цената до офис е 5.49 лв, а до адрес 7.48 лв.

За град Пловдив – предлагаме и опцията за доставка в центъра на града и квартал Кършияка напълно безплатно, член на нашия екип лично ще ви донесе продуктите.

За поръчки над 40 лв доставката на територията на град Пловдив е БЕЗПЛАТНА!

***Внимание:

Пратките изпратени до автомати на Спиди могат да бъдат съхранявани в автоматите само за 3 дни, след това биват прехвърляни до най-близкия офис на Спиди за още 2 дни. Ако 5 дни минат, а вие още не сте потърсил/а пратката си, тя ще ни бъде върната.

Офисите на Спиди не могат да съхраняват пратките ви повече от 5 дни!

Срокът за съхранение на пратки в Еконт е 7 дни!

Апелираме към вас да бъдете отговорни и да вземате пратките си на време! Обратната логистика струва не само време и пари, но и ненужно количество въглероден диоксид на природата!

Понякога е възможно цената на доставката да се увеличи, ако пратката стане по-тежка от 1 кг или наложеният платеж по-голям, понеже Спиди и Еконт таксуват процент за услугата наложен платеж, но ние разбира се, веднага ще ви уведомим при евентуално увеличение.

За доставки извън страната работим с български пощи като времето за доставка варира според условията на куриера.

Green Revolucia си запазва правото да променя цените на продуктите, показани на нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници и да прави промоции без предизвестие (разбира се, ние ще направим всичко възможно да ви държим в течение).

Когато правите поръчка, моля да ни дадете точните си адрес и телефон. Ако по някаква причина не можете да вземете своята пратка или адресът ви се е променил, моля да ни уведомите възможно най-бързо!

Ако по някаква причина доставката не може да бъде извършена,  например куриерът не може да открие адреса, който сте посочили или има лоши метеорологични условия, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним подробностите.

Всяка рекламация на продукти, закупени през нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници ще бъде разглеждана индивидуално.

Ако искате да направите иск за рекламация, моля да ни предоставите снимки и подробно описание на причините.

Revolucia си запазва правото да откаже рекламация, ако намерим предявените причини за невалидни. Например, „продуктът не изглежда като на снимката“ не е валидна причина.

This post is also available in: enEnglish (Английски)