Currency EN

За нас

Green Revolucia e първият магазин с Нулев Отпадък в страната, създаден през 2017 година. Мисията ни е да направим природосъобразния начин на живот достъпен за всеки, затова създаваме и разпространяваме алтернативи на пластмасовите изделия за еднократна употреба, залагаме на партньорства с малки местни компании, ориентирани към опазването на околната среда и внасяме продукти от други държави само, когато не можем да открием местни алтернативи.

С удоволствие споделяме нашите знания, опит и съвети чрез нашата Блог страница и лекции, а ако се интересувате от практически занимания, предлагаме и работилници за изработка на #upcycled аксесоари, както и натурална козметика с професионалисти от бранша.

Ако пък имате бизнес и искате да разнообразите арктикулите, които предлагате или да подарите красиви и природосъобразни корпоративни подаръци на своите служители, имаме предложение за вас.

Ако работите в посока намаляване на отпадъците на вашия бизнес, ще се радваме да ви консултираме.

Всеки е добре дошъл при нас за съвет, предложение или щипка вдъхновение.

Не целим да създадем шепа „отличници“, които спазват строга дисциплина, а да насърчим всеки от нас да прави колкото крачки може в посока опазване на околната среда.

Подкрепяме бавната, природосъобразна мода (Slow Fashion) и съзнателното потребление.Ето и нашата история в едно видео:


*** Видеото е преведено на Български, Английски и Испански, изберете субтитрите, които ви подхождат най-добре


Нашият принос към опазването на околната среда

Зелени отвътре, зелени отвън

В Революция (Revolucia) вярваме, че всяко действие в посока Живот с Нулев Отпадък има значение. Интегрирали сме този начин на живот в ежедневието си и в офис културата, следвайки някои лесни правила, ако искате да научите повече за тях, вижте тук


Живот с Нулев Отпадък, когато се храним навън и пазаруваме

Човек обикновено си мисли, че когато пазарува плодове и зеленчуци от местния пазар, това е голям принос към опазването на околната среда и със сигурност е нещо чудесно, но…достатъчно ли е? За съжаление не, особено когато става въпрос за консумацията на храна навън, което обикновено включва пластмасови прибори за хранене, сламки, тарелки, кутии, торбички и тн. Тъй като отдавна се опитваме да намерим решение на този проблем, смятаме, че успяхме да научим някои неща в процес на работа, ето и тях