ВАЛУТА EN

От обикновена към еко превръзка. Запознайте се с историята на Снеха

от Вера Маркова
 От обикновена към еко превръзка. Запознайте се с историята на Снеха

В този пост ще ви разкажем историята на Снеха и защо тя предпочете превръзките за многократна употреба пред обикновените.

Но първо, малко информация за тази страхотна дама.

Снеха е палиативен лекар в Института по Онкология МНЖ в Хайдерабад, Индия. Често организира преобразяващи семинари чрез изкуство, игри и диалози на теми като възстановяване след травми, креативност и сексуални проблеми. Снеха също така твори продукти за компанията си Ayню (Aynu). Чувставаме се щастливи, че съдбата ни срещна с тази вдъхновяваща дама и че можем да споделим нейната история с вас. Снеха също така е и основател на благотворителната организация Орикаланкини (Orikalankini), която образова жени от всички възрасти за менструацията и разбива социалните табута, представяйки красивата страна на нашия менструален цикъл.

Революция: Как научи за превръзките за многократна употреба на Eco Femme?

Снеха: От моя близка приятелка, Анита, която доброволстваше в Eco Femme. По това време аз бях в Sadhana Forest (проект за засаждане на дървета) в Аюрвил, Индия. Времето ми там ме доближи до природата и започна моето вътрешно лекуване. Когато разбрах за вредата, която обикновените превръзки нанасят на околната среда (една се разгражда за 800 години в сметище), преминаването към превръзки за многократна употреба беше логичното решение.


Как повлия на живота ти тази промяна?

Снеха: Вдъхнови ме да погледна към духовната страна на изключването на жените от широкоразпространени религиозни митове за богини като например Лилит, затова започнах да организирам образователни лекции, изследвайки този въпрос.

Революция: Това звучи страхотно, разкажи ни повече.

Снеха: Лекциите са много важна част от работата на Орикаланкини (Orikalankini), образовайки жени от всички възрасти как да са в хармония с красотата на техния цикъл. Използвам случая да благодаря на Eco Femme, че са наш партньор, снабдявайки ни с неизмерима подкрепа и много превръзки ???? Искам да благодаря и на Революция за това, че разпространявате каузата и продуктите на Eco Femme в Европа.


Оставете коментар