ВАЛУТА EN

Корпоративни подаръци:

Искате да зарадвате колегите и приятелите си с красиви и природосъобразни корпоративни подаръци?

Попаднали сте на правилното място : )

*Ако нямате време да прочетете текста по-долу, можете да свалите нашия дигитален каталог от тук

Green Revolucia може да предостави функционални и устойчиви подаръци за вашия частен бизнес, рекламна агенция, община, кметство и др. Ще ви помогнем да изберете най-добрите природосъобразни подаръци, за да очаровате вашите клиенти, служители и приятели, оставяйки 0 отпадък върху околната среда.


Цени

Знаем, че имате нужда от голямо количество продукти, затова ви гарантираме, че винаги ще ви предоставяме най-добрите цени. Тук сме, за да отговорим на всички ваши въпроси и да ви консултираме. Изпращаме фактурите по мейл с опция за плащане по банков път. Ако предпочитате плащане с наложен платеж, ще ви изпратим копие от фактурата и на хартиен носител.


Брандиране

Можем да брандираме някои от нашите продукти с вашето лого, слоган, контакти и др. Брандирането обаче отнема време, затова ви молим да ни давате заявки за брандиране МИНИМУМ 3 седмици преди желаната дата за получаване на продуктите.

За продукти, които нямат нужда от брандиране, моля, давайте заявки ПОНЕ 2 седмици преди желаната дата за получаване на продуктите.

Продуктите, които можем да брандираме са нашите:


Метални сламки (минимум 25)

Средният човек използва 38,000 пластмасови сламки за целия си живот. Те не се рециклират,а гният на сметището за повече от 600 години или биват изгаряни, изпускайки вредни вещества във въздуха, който дишаме.

Металните сламки са една красива и стилна алтернатива, която може да се използва доживотно. Гладката им повърхност ги прави изключително лесни за измиване на ръка или в миялна машина. Още една положителна тяхна черта е, че предпазват зъбите от петна от кафе и чай и са идеални както за топли, така и за студени напитки, тъй като задържат температурата на напитките без да взаимодействат с тях за разлика от хартиените сламки, които се разтапят и пластмасовите, които изпускат вредни вещества при допир с топла напитка.
Бамбукови сламки (минимум 25)

Бамбуковите сламки са първите братовчеди на металните : )

Красиви, функционални и различни, те са елегантната добавка към коктейли, шейкове и смутита. Също като металните сламки, те са лесни за измиване на ръка или в миялна машина и предпазват зъбите от петна от кафе и чай.
Памучни калъфчета за съхранение на сламки (минимум 25)

За съжаление още много заведения в България сервират напитките с пластмасови сламки, НО не е нужно вие да сте част от тази тъжна статистика. Вдъхновете вашите служители, клиенти и приятели да вземат своите красиви метални/бамбукови сламки навън и да си спестят използването на пластмасови такива : )

С малки действия към големи промени ; )

Предлагаме калъфчетата в 2 основни цвята – бял и черен. Белите се изработват от памучен плат, а черните от памучен бархет.
Памучни торбички за пазаруване (минимум 25)

Всички пазаруваме, но колко от нас се замислят за съдбата на найлоновите торбички, които магазините така щедро предлагат тук в България? Да, те се рециклират, но замислете се колко енергия и ресурси са необходими за тяхното произвеждане…

Бъдете пример за подражание с красива, памучна торбичка, която да отразява вашата компания и ценности всеки ден : )
Картички и програми за засаждане с ваш дизайн и семена на цветя (Минимум 100)

Това е иновация – висш пилотаж. Можем да отпечатаме програмата за вашето събитие, корпоративни картички за празник, грамоти и други върху хартия обогатена със семена на различни видове цветя.

След събитието програмата/картичката може да се засади в саксия или градина и да даде плод на красиви цветя.
Бамбукови четки за зъби (минимум 25)

Бамбуковите четки за зъби стават все по-популярни с красивия си и природосъобразен дизайн. Зарадвайте вашите служители, клиенти и приятели с четки, които са не само интересни, но и биоразградими.

Черният ни модел е обогатен с активен въглен, който има избелващи свойства ; )
Бамбуков кейс за съхранение на четка за зъби (минимум 25)

Какво по-добро допълнение към красивата четка за зъби от един бамбуков кейс с вашето лого?
Натурални ръчно изработени сапуни (минимум 51)

Можем да изработим натурални сапунчета с чисти, природосъобразни съставки и да ги брандираме с вашето лого. В типично природосъобразния, наш стил, сапунчетата могат да бъдат без опаковки, в хартиени или алуминиеви опаковки, към тях можем да добавим и персонализиран текст с нетоксично мастило : )

ВНИМАНИЕ! Тъй като на натуралните сапуни им е нужно известно време, за да се втвърдят, ви молим да направите поръчката си поне 5 седмици преди крайния срок.
Доставка

За пратки на територията на Република България работим с куриерските фирми Спиди и Еконт. Срокът за доставка е 1 работен ден. Всяка пратка е застрахована от счупване или повреда, получавате и номер на товарителница за проследяване онлайн.

За доставки към други страни, работим с Български Пощи. Срокът за доставка варира между 7 и 14 дни, в зависимост от избраната страна на доставка. За повече информация по въпроса, пишете ни на office@greenrevolucia.com


Партньорството с нас ви гарантира:


  • Природосъобразни продукти с превъзходно качество
  • Достъпни цени
  • Лице за контакт, което ще ви съпътства и помага през целия процес на поръчка
  • Опция за брандиране на лого, слоган, контакти и др. върху определени продукти
  • Сигурно изпращане със застраховка и номер на проследяване

За допълнителна информация:


Пишете ни на vera@greenrevolucia.com или се обадете на телефон 0885468845

Искрено ваши,

Вера и Екипа на РеволюцияТук можете да прочетете отзиви за нашите корпоративни подаръци:


Торбичките и четчиците са чудесни, а брандирането на самите сламки е просто жестоко и продължаваме да получаваме благодарности и възхита от колегите, които ги получиха!

Благодаря ви за вниманието, детайлите, навременната и професионално свършена работа!

Диана Василева, CXG


Беше удоволствие да работим с Green Revolucia, брандираните ни бамбукови четки за зъби и калъфчета са хит сред колеги и приятели. Ще се радваме да работим заедно и за в бъдеще!

Kevin Jacques S De Bruycker, Odeon msc