Currency EN

Информация за Доставка

Как да поръчаш от магазин Green Revolucia

1. Сложи всички продукти, които искаш да закупиш от нас в количката като натиснеш бутона „Поръчай“ под всеки един от тях.

2. Когато си готов/а, натисни бутона „Моята количка“.

3. Огледай добре добавените продукти и количествата, които си посочил/а. Ако всичко е наред, натисни бутон „Купи“.

4. Избери опция за доставка. За поръчки над 70 лв, доставката до всеки офис/автомат на Спиди или Еконт е безплатна.

5. Завърши поръчката и ще получиш уведомителен имейл за продуктите, които си избрал, както и сумата за плащане.


Доставка

Нашите продукти нямат търпение да пристигнат при вас, затова изпълняваме заявките ви възможно най-бързо. На територията на Република България работим с куриерски фирми Спиди и Еконт.

Вариантите за доставка са:

Доставка до офис/автомат на Спиди за 4.50 лв, а до адрес за 6.25 лв. При изпращане на пратки с Еконт, цената до офис е 5.49 лв, а до адрес 7.48 лв.

За поръчки над 70 лв, доставката до всеки офис/автомат на Спиди или Еконт е безплатна.

***Внимание:

Пратките изпратени до автомати на Спиди могат да бъдат съхранявани в автоматите само за 3 дни, след това биват прехвърляни до най-близкия офис на Спиди за още 2 дни. Ако 5 дни минат, а вие още не сте потърсил/а пратката си, тя ще ни бъде върната.

Офисите на Спиди не могат да съхраняват пратките ви повече от 5 дни!

Срокът за съхранение на пратки в Еконт е 7 дни!

Апелираме към вас да бъдете отговорни и да вземате пратките си на време! Обратната логистика струва не само време и пари, но и ненужно количество въглероден диоксид на природата!

Понякога е възможно цената на доставката да се увеличи, ако пратката стане по-тежка от 1 кг или наложеният платеж по-голям, понеже Спиди и Еконт таксуват процент за услугата наложен платеж, но ние разбира се, веднага ще ви уведомим при евентуално увеличение.

За доставки извън страната работим с български пощи като времето за доставка варира според условията на куриера.

Green Revolucia си запазва правото да променя цените на продуктите, показани на нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници и да прави промоции без предизвестие (разбира се, ние ще направим всичко възможно да ви държим в течение).

Когато правите поръчка, моля да ни дадете точните си адрес и телефон. Ако по някаква причина не можете да вземете своята пратка или адресът ви се е променил, моля да ни уведомите възможно най-бързо!

Ако по някаква причина доставката не може да бъде извършена,  например куриерът не може да открие адреса, който сте посочили или има лоши метеорологични условия, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним подробностите.

Всяка рекламация на продукти, закупени през нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници ще бъде разглеждана индивидуално.

Ако искате да направите иск за рекламация, моля да ни предоставите снимки и подробно описание на причините.

Revolucia си запазва правото да откаже рекламация, ако намерим предявените причини за невалидни. Например, „продуктът не изглежда като на снимката“ не е валидна причина.