ВАЛУТА EN

Препоръчай на приятел и спечели 10% отстъпка

Бързо и Лесно!

Следвай стъпките:

 1. Сложи всички продукти, които искаш да закупиш от нас в количката като натиснеш бутона „Поръчай“ под всеки един от тях. ВНИМАНИЕ! За да можеш да се възползваш от тази услуга трябва поръчката ти да бъде на стойност по-голяма от 20 лв (10.22 Евро).
 2. Когато си готов/а, натисни бутона „Моята количка“.
 3. Огледай добре добавените продукти и количествата, които си посочил/а. Ако всичко е наред, натисни бутон „Купи“.
 4. Въведи име, фамилия, имейл и телефон.
 5. Отбележи с тик полето „Създай профил от данните“.
 6. Отбележи с тик полето „Приемам общите условия“.
 7. Избери подходяща опция за доставка.
 8. Избери метод на плащане.
 9. Приключи поръчката си.
 10. След като приключиш поръчката, ще получиш два имейла от нас.Първият ще бъде потвърждение за направената от теб поръчка, а вторият ще съдържа твоята автоматично генерирана парола за достъп до профила ти в нашия сайт. Ако не виждаш имейлите, моля, провери в папка спам.
 11. След като получиш паролата си, влез на нашия сайт и кликни върху светлосиния бутон МОЯТА REVOLUCIA в дясно.
 12. Под него ще видиш Вход/Регистрация. Кликни върху Вход/Регистрация.
 13. След това ще видиш страницата с Вход и Регистрация. Въведи имейл адреса си, както и получената парола за достъп в ляво под Вход.
 14. След това отиди в дясно и под Моята Revolucia ще видиш Препоръчай на приятел.
 15. Кликни върху Препоръчай на приятел, плъзни надолу и ще видиш твоя уникален линк за споделяне. Копирай го и го сподели с приятел/ка.
 16. Линкът дава еднократна отстъпка от 10% на твоят/а приятел/ка, когато той/тя направи поръчка на стойност по-голяма от 20 лв (10.22 евро). Твоят/а приятел/ка може да направи поръчка като Гост на нашия сайт (без да се регистрира), както и да се регистрира като нов потребител. Ако той/тя избере опцията да се регистрира, тогава той/тя също получава уникален линк за споделяне в профила си и нова отстъпка от 10% след като сподели линка си с човек, който направи поръчка при нас за над 20 лв (10.22 евро).
 17. След като твоят/а приятел/ка приключи своята поръчка за над 20 лв (10.22 евро), ти също получаваш еднократна отстъпка от 10% валидна за следваща поръчка над 20 лв (10.22 евро). Отстъпката ще ти се начисли автоматично, няма нужда да правиш нищо, само трябва да направиш поръчката от профила си в нашия сайт.

 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ : )

*Кодът за отстъпка не може да бъде заменян за пари в брой
*Офертата не може да бъде комбинирана с други промоции и отстъпки