Поръчка и Доставка

КАК ДА ПОРЪЧАШ ОТ МАГАЗИН Revolucia

1. Избери продукта или продуктите, които искаш да поръчаш.

2. Натисни върху бутона „Добави в количка“

3. Влез в количката и попълни данните за доставка.

4. Избери опция за доставка. Ако поръчката е над 40 лв и за територията на град Пловдив излиза опция за безплатна доставка

5. Завърши поръчката и ще получиш уведомителен имейл за продуктите, които си избрал, както и сумата за плащане.

Доставка

Нашите продукти нямат търпение да пристигнат при вас, затова изпълняваме заявките ви възможно най-бързо. На територията на Република България работим с куриерска фирма Еконт (там може да се заяви изпращане до най-близкия офис на Еконт за обявената от нас Стандартна доставка на цена от 4.30 лв или до адреса на клиента за 6.42 лв), според желанието на клиента.

За доставки извън страната работим с български пощи като времето за доставка варира според условията на куриера.

Revolucia си запазва правото да променя цените на продуктите, показани на нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници и да прави промоции без предизвестие (разбира се, ние ще направим всичко възможно да ви държим в течение).

Когато правите поръчка, моля да ни дадете точните си адрес и телефон. Ако по някаква причина не можете да вземете своята пратка или адресът ви се е променил, моля да ни уведомите възможно най-бързо!

Ако по някаква причина доставката не може да бъде извършена,  например куриерът не може да открие адреса, който сте посочили или има лоши метеорологични условия, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним подробностите.

Всяка рекламация на продукти, закупени през нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници ще бъде разглеждана индивидуално.

Ако искате да направите иск за рекламация, моля да ни предоставите снимки и подробно обяснение на причините.

Revolucia си запазва правото да откаже рекламация, ако намерим предявените причини за невалидни. Например, „продуктът не изглежда като на снимката“ не е валидна причина.

This post is also available in: enEnglish (Английски)