За Нас

За Нас

Революция е създадена през 2017 година с цел да подкрепи движението за Живот без Отдадъци, да разпространи алтернативи на пластмасовите изделия за еднократна употреба и да вдъхнови потребителите за един по-здравословен и природосъобразен начин на живот.  Подкрепяме бавната, природосъобразна мода (Slow Fashion) и съзнателното потребление. С удоволствие споделяме нашите знания, опит и съвети чрез нашата Блог страница и лекции.

Нашият принос към околната среда

Зелени отвътре, зелени отвън
В Революция (Revolucia) вярваме, че всяко действие (без значение малко или голямо) в посока Живот без отпадъци, има значение. Интегрирали сме този начин на живот в ежедневието си и в офис културата, следвайки някои прости правила, ако искате да научите повече за тях, моля натиснете тук: (Бутон прочети повече, свързващ към статия на блога „Zero Waste Office Culture“

Живот без отпадъци, когато се храним навън и пазаруваме
Човек обикновено си мисли, че когато пазарува плодове и зеленчуци от местния пазар, това е голям принос към опазването на околната среда и със сигурност е нещо чудесно, но…достатъчно ли е? За съжаление не, особено когато става въпрос за консумацията на храна навън, което обикновено включва пластмасови прибори за хранене, сламки, тарелки, кутии, торбички и тн.
Тъй като отдавна се опитваме да намерим решение на този проблем, смятаме, че успяхме да научим някои неща в процес на работа, ето и тях: (Бутон прочети повече, свързващ към статия на блога Zero-Waste when shopping and eating out)